CZ SCORPION EVO 3 A1 ELDRIVEN AIRSOFT

airsoft gevar Malmo

CZ Scorpion EVO 3 A1 har tänkt sig utvecklas och byggts av ASG för att få Airsoft-spelaren så nära upplevelsen att hantera den verkliga EVO 3 som möjligt. Som en riktig pistol kommer EVO 3 att sluta skjuta när magasinet går tomt och kräver aktivering av bultlåset efter att ett laddat magasin har satts in. Där standarden i Airsoft endast är att replikera utsidan i utseende, är EVO 3 byggd för att vara lika tuff som den riktiga. Internerna har specialbyggts för att leverera avancerade funktioner genom att använda anpassad elektronik, samtidigt som de har den styrka som krävs för att hantera både kraftfulla fjädrar och höghastighetslösningar.

 • Ny ECU-styrelse
 • Med T-kontaktdon
 • Ny designad växellåda
 • Enkel hastighetsförändring
 • Elektroniskt styrd växellåda
 • Tom tidskriftsdetektering
 • Fire-läges eldväljare med äkta 3-shot burst
 • LiPo född
 • ULTIMATE basmotor
 • CNC-bearbetade delar
 • Tillverkad i Europa
 • KÖP LÄNK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *