CZ P-09 TACTICAL BLACK KOLSYREPISTOL MED BLOWBACK 4,5MM DIABOL/BB

Realism Precision Performance
CZ P-09 är en taktisk pistol i full storlek med en integrerad skena för montering av sikte och/eller laser. Tillverkad under licens från CZ är denna pistol designad utifrån de ursprungliga specifikationerna vilket resulterar i ett realistiskt utseende och hantering.

Dess blowback-funktion gör att manteln rör sig med varje skott som avfyras, vilket skapar en stark rekyl, vilket bidrar till skytteupplevelsen.
CZ P-09 har en räfflad innerpipa som tillåter användning av pellets, vilket förbättrar räckvidden och precisionen. Lägg till detta ett 3-punkts siktsystem som ger skytten en snabb och enkel träffbild.

Varje pistol kommer med sitt eget unika serienummer och autentiska CZ-märkningar.

BESTÄLL DIREKT HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *