Vi recenserar luftvapen

Här hittar ni våra professionella bedömningar av olika luftvapen som vi säljer. Vi går igenom de mest populära luftvapen som säljs i Sverige och kommer med heta köptips!

Recension – Sig Sauer P226 ASP CO2 4,5 mm kolsyrepistol

Denna luftpistol ger dig mycket nöje för pengarna. Tillverkad av Sig Sauer själv så ger det dig den kvalité man söker i en Co2 pistol. Sig Sauer pistolen är en kopia av Sig Sauers P226 krutpistol som bland annat används av svenska pistolen. Vikt och funktioner är autentiska!

Pistolen har en tung och realistiska vikt och ligger skönt i handen. Pistolen har en mantel i stål som laddar om pistolen mellan varje skott och pistolen har en rejäl blow back.

Precisionen är mycket bra då CO2 pistolen skjuter 4,5 mm diabolor som ger dig perfekta träffar på tavlan. Magasinet laddas med 16 diabolor och CO2 patronen kan bytas på några sekunder. Läs pistolens tekniska specifikationer här.

Vårt betyg för Sig Sauer P226 ASP – 9/10.

_______________________________________________________________________________________

RECENSION – Crosman kolsyrepistol 2240 5,5mm

crosman 2240

Kolsyredriven pistol i kaliber 5,5mm. Crosman 2240 är en oerhört populär modell, inte minst bland många luftvapenentusiaster. Problemfri och lättmekad konstruktion som levererar fin precision och massor av skjutglädje.

Att pistolen inte är semiautomatisk gör att utgångshastigheten kan vara hög utan att vara licensbelagd (upp till 140m/s).

En luftpistol vi kan varmt rekommendera till dig som söker en stark pistol med hög utgångshastighet. 2240 är också mycket pricksäker och ligger skönt i handen. Den känns som en dyrare tävlingspistol och du träffar där du siktar.

Crosman 2240 kan även användas effektivt mot skadedjur som exempel råttor. Med hollowpoint kulor dör råttorna direkt.