NYHET! GLOCK 17 GEN5 T4E .43

Nu tillkännages den första officiellt licensierade Glock T4E pistolen. Användaren kan nu uppleva perfektionen av en .43-kalibers Glock replika. Den helt nya pistolen är en autentisk motsvarighet till Glock 17 Gen5 och är kompatibel med Glock tillbehör. Tillverkad i Tyskland av högkvalitativa material.

Glock 17 Gen5 T4E är optimerad för att uppfylla alla krav från som kan tänkas från användaren. 8-skotts magasinet rymmer också en 12-grams kolsyrepatron som kan bytas utan verktyg på bara några sekunder. Rutinmässig hantering och intuitiv användning är avgörande för noggrannhet. Med exakta mått ger Glocken dig en välbekant hantering och gör det möjligt att välja bland ett brett utbud av tillbehör.

Med sin CNC tillverkade aluminiumslide (AW 7075), blowback och förstklassiga utförande är denna pistol närapå identisk med originalet. Gen5 typiska funktioner som den ambidextriösa stop lever, den vändbara magasinsknappen och avtryckarsäkringen bidrar till ett autentiskt utseende och säkerställer en bra hantering. Det bakre siktet är kompatibelt med tuningdelar från Glocks tillbehörsmarknad. Extremt noggranna tillverkningstoleranser säkerställer en perfekt passform i de flesta standardhölster från tillverkare som Blackhawk, Safariland och Glock.

EGENSKAPER
Den första officiellt licensierade Glocken i T4E serien
Idealisk för träningssyfte
CNC tillverkad slide, gjord av AW 7075 aluminium
Polymer stomme
Automatisk avtryckarsäkring
Vändbar magasinsknapp
Ambidextriös
Kompatibel med Glock sikte, hölster och andra delar
Tillverkad i Tyskland

SPECIFIKATION
Vikt:703 g
Kaliber:.43
Drivning:Co2
Totallängd:202 mm
Magasinkapacitet:8 skott
Anslagsenergi:<5 J
Skott per kolsyrepatron:ca 40 st
Säkring:Automatisk avtryckarsäkring

BESTÄLL DEN HÄR ONLINE

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *