HATSAN 25 SUPERTACT VORTEX 4,5MM

25 Supertact Vortex

En snygg luftpistol med känslan av ett taktiskt luftgevär. En lyckad kombination som förenar egenskaperna hos 25 Supercharger med en ny kolv och ett flexibelt axelstöd. På ett ögonblick förvandlas pistolen till en kort och smidig karbin som kan anpassas för både stora och små skyttar. Kolven är av teleskoptyp och har ett kindstöd som är justerbart i höjdled.

HATSAN 25 SUPERTACT / VORTEX – EN RIKTIG FULLTRÄFF FRÅN HATSAN

25 Supertact Vortex är en riktig fullträff från Hatsan, med egenskaper som överträffar de flesta fjädervapen i licensfritt 10 Joules utförande. Liten och relativt lätt cylinder, superkort slaglängd i kombination med Hatsans gasfjäder ger ett mycket trevligt lättskjutet luftvapen med hög precision. Att vapnet är tyst, har bra avtryck och går att ta isär med en knapptryckning gör inte saken sämre.

HATSAN – SERIOUS. SOLID. IMPACT.

HÖGKVALITATIVA PRODUKTER OCH MYCKET KONKURRENSKRAFTIGA PRISER

Hatsan är mycket kända i världen för sina högkvalitativa produkter och mycket konkurrenskraftiga priser. Hatsan är en exportorienterad fabrik och exporterar 95% av sina produkter till mer än 90 länder runt om i världen. Hatsans produkter har med sin mycket goda kvalitet och konkurrenskraftiga priser fått en mycket bra acceptans över hela världen.

EGENSKAPER

 • Förinstallerad Vortex Type 6 med justerbar tryck (max 100bar)
 • 4,5mm eller 5,5mm i 10 Joule
 • Quattro Trigger justerbart tvåstegsavtryck
 • Pipa gängad i 1/2″ UNF. Gängskydd samt extra pipförlängning medföljer
 • Teleskopkolv med justerbar längd och höjd på kindstöd
 • Take Down-utförande (kolven kan tas av för underlätta vid transport eller om man vill använda vapnet som pistol)
 • Fiberoptiskt sikte och 9-11 mm kilspår för montage av rödpunkt/kikarsikte

SPECIFIKATIONER

 • Vikt:2500 g
 • Totallängd:508 mm
 • Drivning:Fjäder
 • Mekanism:Brytpipa
 • Piptyp:Räfflad
 • Piplängd:230 mm
 • Riktmedel:Justerbart, Fiberoptisk
 • Kilspår:Nej
 • Kaliber:4,5 mm
 • Utgångshastighet diabol:200 m/s
 • KÖP DIREKT HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *